sommeren er over

Vi har hatt en superhektisk sommer i Granskauen, og akkurat som for alle andre, har sommeren også vært preget av alvor. Og reising. Etter at sommerskolen var over fikk matmor noen dgaer i Risør, med kajakk og regn. Så dro hele gjengen samt barnebarn til Hemsedal, der det alltid er kuer og alltid fint å være.

 

Matmor tilbragte 2 uker i Mexico og Texas mens bikkjene var hos Line på Skjelbreia. Da vi kom tilbake til Norge ble det ny tur til Hemsedal sammen med Sunniva og Sture og barn og bikkjer, tindebestigninger av Svarthetta, molteplukking, ku-gjeting og mye trening med ATV. Og et par turer til Julussdalen med familie, nye handlere og gamle far.

Vi er godt i gang med høsttrenig. I år er det ren luksus her, for vi har to engasjerte jenter som hjelpere i kennelen, og begge kan trene spannet, skle, fore og møkke ut. Sanne er 19 og fra Stavanger, og har en egen husky: Nanuk. Marte er her jo på tredje året, og hun har fått selskap av Dan som OGSÅ liker skog og mark og turer. Denne gjengen har plukket fryseren full av tyttebær.

Suesuki har fått et fosterhjem der hun trives veldig godt. Og vi får en ny valp, Sajo Hilux Vorma som kommer i September, hun er fra Camilla og Lars.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s