Sykledager

I kveld var det fire med sparksykkel med på Huskyklubbens tur. Riktig artig for bikkjene.

Lånte bort RAVNA, og hadde TANA og NENANA  selv. To av HCØ sitt avkom var med: Snutteputt og Tara.

Oslomarka trekkhundklubb hadde fellesvaksinering, så da er vi fylt på med rabies. Nå er vi jamen med i styre og stell der og. Sånn er det, kan ikke dy oss…..eller kan ikke si nei?

Fylt på med vaksine, altså. Slik at vi kan ta turen til Finnmark om det ser ok ut.

Så er referater fra huskyklubbens årsmøte på plass. Vi har levert en klage på saksgangen. Jeg er litt prinsipiell da, på å følge noen spilleregler. Ikke er jeg spesielt byråkratisk, men jeg liker det som på internasjonalsk kalles “transparency”…….

Ikke at det spiller noen rolle. Hva NSHK gjør eller ikke gjøri resten av Europa……; bare vi får huskybladet og noen samlinger der vi kan menge oss med andre og kose oss. Jeg har ikke tenkt å la løpskjøring med SH i klasse C bli min greie, jeg har det helt fint i sporet uansett hvor jeg kjører, jo lengre jo bedre og menger meg med folk med alle slags bikkjer; de er like fine uten NKK papirer og jålegreier synes jeg, selv om jeg personlig liker SH som type. Gammel kjærring som kjøper ny konkurranse slede…..

Suki er hos fosterforeldre og trives særs godt. Det er fint at gamle trofaste bikkjer slipper å ha en kjedelig alderdom. Vært utrolig heldig med Spock, Luke, Zorro og Suki i så måte. Tipp klatret inn til Bardus i dag, men det gikk fint. Han trodde vel det var en tispe……

Har bestilt en valp til. Fra Tuva, Sapians mor. Og Melvin, Racer’s sønn. Racer er også paret, men de valpene skal Yvonne ha. Jeg avler nesten ikke, og i alle fall ikke for å tjene penger, det kan jeg bedre gjøre på jobben min.

Advertisements

1 thought on “Sykledager

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s